Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο.

10:36 - 15/11/2019

Τρίτη φορά και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταθέτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και η ημέρα ξεκίνησε με φιλοσοφικές διαθέσεις. Ο κ.… The post Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρουζής: Για εμένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο

Σε εξέλιξη είναι η τρίτη κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον των μελών της Προανακριτικής,…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κωνσταντίνος Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο

Για τρίτη ημέρα καταθέτει ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη κατά σειρά κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην προανακριτική της Βουλής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο (video)

«Με ρωτάτε αν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι πως είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη! Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο», υποστήριξε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής, στο τρίτο μέρος της κατάθεσής του ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Σε εξέλιξη είναι η τρίτη κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον των μελών της Προανακριτικής,…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Φρουζής: Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο η Novartis

Σύμφωνα με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis, οι στόχοι του διαβόητου Harvard Project της Novartis δεν επιτεύχθηκαν κατά τη διακυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αλλά όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κωνσταντίνος Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο

Για τρίτη ημέρα καταθέτει ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην ισχυρός άντρας της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. Στην κατάθεσή του ο κ. Φρουζής υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο Novartis, ενώ επέμεινε στις καταγγελίες για την προϊσταμένη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis ρωτήθηκε αν υπάρχει σκάνδαλο και απάντησε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Με ρωτάτε εάν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη. Για μένα δεν είναι σκάνδαλο». Για την κ. Τουλουπάκη, επέμεινε ότι η αίσθησή του ήταν ότι όταν πήγε στο γραφείο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι