Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο.
10:36 - 15/11/2019
Τρίτη φορά και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταθέτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και η ημέρα ξεκίνησε με φιλοσοφικές διαθέσεις. Ο κ.…
The post Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο. appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φρουζής: Για εμένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο
Σε εξέλιξη είναι η τρίτη κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον των μελών της Προανακριτικής,…
Διαβάστε το στο NewsBombΚωνσταντίνος Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο
Για τρίτη ημέρα καταθέτει ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦρουζής: Για εμένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίτη κατά σειρά κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην προανακριτική της Βουλής.
Διαβάστε το στο thetoc.grΦρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο (video)
«Με ρωτάτε αν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι πως είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη! Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο», υποστήριξε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής, στο τρίτο μέρος της κατάθεσής του ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΦρουζής: Για εμένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο
Σε εξέλιξη είναι η τρίτη κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή ενώπιον των μελών της Προανακριτικής,…
Διαβάστε το στο Cnn.grΦρουζής: Για εμένα δεν είναι σκάνδαλο η Novartis
Σύμφωνα με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis, οι στόχοι του διαβόητου Harvard Project της Novartis δεν επιτεύχθηκαν κατά τη διακυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αλλά όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε το στο Skai.grΚωνσταντίνος Φρουζής: Για μένα η Novartis δεν είναι σκάνδαλο
Για τρίτη ημέρα καταθέτει ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην ισχυρός άντρας της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. Στην κατάθεσή του ο κ. Φρουζής υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο Novartis, ενώ επέμεινε στις καταγγελίες για την προϊσταμένη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis ρωτήθηκε αν υπάρχει σκάνδαλο και απάντησε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Με ρωτάτε εάν η Novartis είναι σκάνδαλο. Η απάντηση είναι σαν να με ρωτάτε αν η ζωή είναι δύσκολη. Για μένα δεν είναι σκάνδαλο». Για την κ. Τουλουπάκη, επέμεινε ότι η αίσθησή του ήταν ότι όταν πήγε στο γραφείο […]
Διαβάστε το στο dete.gr