Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

10:00 - 30/10/2020

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford 30/10/2020 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο OldTrafford θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Μετά τη μεγάλη νίκη της με 5-0 κατά της Λειψίας στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 0-1 από τη Λέστερ στον τελευταίο αγώνα της στην Premier League και θα επιδιώξει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ. Οι προσπάθειες προς την εστία, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ! Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford θα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford θα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Advertorial  Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Μετά τη μεγάλη νίκη της με 5-0 κόντρα στη Λειψία στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Τσέλσι. Η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 τη Νταντάλκ στο Europa League. Στο τελευταίο παιχνίδι της στην Premier League ηττήθηκε με 0-1 από τη Λέστερ. Δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος και θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ.    Οι προσπάθειες προς την εστία, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ   Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ The post Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Μετά τη μεγάλη νίκη της με 5-0 κόντρα στη Λειψία στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε […] The post Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford Παρ., 30/10/2020 - 15:14

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Τα ντέρμπι στην Premier League συνεχίζονται. Την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ. Μετά τη μεγάλη νίκη της με 5-0 κόντρα στη Λειψία στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Τσέλσι. Η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 τη Νταντάλκ στο Europa League. Στο […] The post Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

ΟΠΑΠ The post Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ με περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία... Το άρθρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Old Trafford εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο