Γι’ αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πηγαίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

09:00 - 30/10/2020

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον […] The post Γι’ αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πηγαίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πηγαίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Δείτε όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιατί δεν πηγαίνει στις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην κάμερα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει πάει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Παίρνοντας ως αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να προχωρήσει σε μια δημόσια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της, στον Alpha, όπου αποκάλυψε τους λόγους που αρνείται εδώ και χρόνια να πάει καλεσμένη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά». The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει πάει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να πάει στις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου (video)

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “¨Happy Day” για To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να πάει στις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σ.Τσιμτσιλή: Ο λόγος που δεν πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή του Σ.Παπαδόπουλου

«Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί […] Το άρθρο Σ.Τσιμτσιλή: Ο λόγος που δεν πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή του Σ.Παπαδόπουλου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νέα «απόρριψη»: «Δεν θα πάω ποτέ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Για την άρνησή της να δώσει το «παρών» στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή  στο «Happy Day».  Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου σχετικά με ορισμένους ανθρώπους που δεν επιθυμεί να καλέσει στην εκπομπή του και άλλους που δεν θέλουν να πάνε από μόνοι τους, η Τσιμτσιλή σχολίασε πως εκείνη ανήκει… στη δεύτερη κατηγορία. «Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ; Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη

Διαβάστε το στο spoilers

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να πάει στην ζωντανή εκπομπή του Παπαδόπουλου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air τον λόγο που αρνείται να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».     «Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.     Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15αρια φορές και έχω πει “όχι”. Δεν μπορ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε