Συγκινήθηκε on air ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του – «Που δεν είναι δίπλα μου…»
09:21 - 15/11/2019
Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρης στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Ο […]
The post Συγκινήθηκε on air ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του – «Που δεν είναι δίπλα μου…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του: «Δυστυχώς δεν έχω κάποιον να μοιραστώ τη χαρά μου...»
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία των γυρισμάτων στο Μεξικό για τη νέα σειρά του Netflix...
The post Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του: «Δυστυχώς δεν έχω κάποιον να μοιραστώ τη χαρά μου...» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του: Τον πόνο τον μετέτραψα σε δύναμη
«Ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου»
Διαβάστε το στο news.grΗ συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του νέα σειρά του Netflix, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο Μεξικό. Και αποκάλυψε συγκινημένος πως όταν έκλεισε τη συμφωνία, ο πατέρας του -που έχει φύγει από τη ζωή- ήταν ο πρώτος που του ήρθε στο μυαλό. «Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή για να μοιραστώ αυτή τη χαρά αν και θα το ήθελα» παραδέχθηκε αρχικά. Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό […]
Διαβάστε το στο dete.gr