Europa League: Ολα όσα έγιναν τη 2η αγωνιστική

00:03 - 30/10/2020

Άρσεναλ, Μπενφίκα και Άλκμααρ έκαναν το 2 στα 2 στους ομίλους του Europa League κι από πολύ νωρίς έχουν αποκτήσει σοβαρότατο προβάδισμα για την πρωτιά των γκρουπ που συμμετέχουν και κατ΄ επέκταση την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Τη νίκη της βραδιάς, πάντως, πέτυχε η Νάπολι στο «Σαν Σεμπαστιάν»! Η... The post Europa League: Ολα όσα έγιναν τη 2η αγωνιστική appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Volley League: Ο Έγκλεσκαλνς ΜVP της 1ης αγωνιστικής

Ο Λετονός διαγώνιος του Ολυμπιακού Χέρμανς Εγκλεσκαλνς αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League ανδρών.

Διαβάστε το στο Gazzetta

΄ Δείτε όλα τα γκολ της 2ης αγωνιστικής

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ολοκληρώθηκε με τις αναμετρήσεις των 22:00 να περιλαμβάνουν πλούσιο θέαμα και ανατροπές. Κάκιστη η Ρόμα στο «Ολίμπικο», που δεν μπόρεσε να καταβάλει την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μένοντας στο 0-0. Το 2Χ2 [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Europa League: Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής

Europa League: Η καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής 30/10/2020 Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αλλά και των αντιπάλων τους στους ομίλους του Europa League δεν βρίσκεται στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας, όπως έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της UEFA. Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τερματοφύλακας: Γκουστάβο Μπουσάτο (ΤΣΣΚΑ Σόφιας) Αμυντικοί: Ντιόγκο Νταλότ (Μίλαν), Τζέρεμι Γκελίν (Αντβέρπ), Στιάν Γκρέγκερσεν (Μόλντε), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς) Μέσοι: Πίτζι (Μπενφίκα), Μίκαελ Λιντλ (Βόλφσμπεργκ), Τζόε Γουίλοκ (Άρσεναλ) Επιθετικοί: Ελ Μπεν Ναμπουάνε (Ερυθρός Αστέρας), Έλβις Μανού (Λουντογκόρετς), Μοχάμεντ Ελιονούσι (Σέλτικ)

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Τι δείχνουν οι 420 ημέρες στο Κουρσκ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Νέα φωτογραφία απο το ρομαντικό τους δείπνο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομικές δυσκολίες, μετά την πολιτική χρεοκοπία

Κάρτα ή κινητό αντί για εισιτήριο στα ΜΜΜ

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες