Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει με το μήνυμα και τη φωτογραφία του – “Τραβήχτηκε όταν ήθελα να ουρλιάξω”

15:01 - 29/10/2020

Είναι γνωστή η μεγάλη νίκης του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει με το μήνυμα και τη φωτογραφία του – “Τραβήχτηκε όταν ήθελα να ουρλιάξω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει με το μήνυμα και τη φωτογραφία του-«Τραβήχτηκε όταν ήθελα να ουρλιάξω» (Εικόνα)

Είναι γνωστή η μεγάλη νίκης του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν αρκετό καιρό και μάλιστα είχε το θάρρος να μιλήσει για αυτή τη μεγάλη μάχη της ζωής του τόσο στο instagram όσο και πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο lifo.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική φωτογραφία για τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από την περίοδο που έδινε την μάχη με τον καρκίνο και έστειλε το δικό του μήνυμα.Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram από την περίοδο που πολεμούσε τον καρκίνο. Ο δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία και έστειλε το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω όχι κουράγιο, φωνή αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»