Τουρέ: «Στην Ελλάδα έλεγαν για την ηλικία μου»

06:30 - 15/11/2019

Ο Γιάγια Τουρέ τόνισε πως στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό όλοι μιλούσα για την ηλικία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουρέ: Στην Ελλάδα έλεγαν για την ηλικία μου

Ο Γιάγια Τουρέ τόνισε πως στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό όλοι μιλούσαν για την ηλικία του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τουρέ: «Στην Ελλάδα ο κόσμος μιλούσε για την ηλικία μου»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του κόσμου σε εκείνον, ενώ τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Γιάγια Τουρέ: «Στην Ελλάδα όλοι μιλούσαν για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου.»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό δηλώνοντας απόλυτα δυσαρεστημένος και στάθηκε σε όσα άκουσε για την ηλικία του. Το γεγονός… The post Γιάγια Τουρέ: «Στην Ελλάδα όλοι μιλούσαν για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου.» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα έδωσε τη ζακέτα του σε έναν πιτσιρικά που κρύωνε

Το πιο χαζό trend του TikTok: Ανούσιο και εξαιρετικά επικίνδυνο λένε οι χρήστες (vid)

ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου: Ο Μιχαηλίδης αποχώρησε με φορείο μετά τη σύγκρουση με τον Κοτάρσκι

Τένις: Ξεκίνημα με το... δεξί για τον Μεντβέντεφ στην Μασαλία

Μπαρτζώκας: «Οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς, ας επικεντρωθούμε στους παρόντες»

Βιτόρια: «Παράξενο παιχνίδι, με απογοήτευσε η ήττα» (vid)