My Style Rocks: “Λύγισε” η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μπροστά στην κριτική επιτροπή – Τι συνέβη; (βίντεο)

18:33 - 27/10/2020

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η νέα παίκτρια To άρθρο My Style Rocks: “Λύγισε” η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μπροστά στην κριτική επιτροπή – Τι συνέβη; (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: «Λύγισε» η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου - Έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές (βίντεο)

«Λύγισε» η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η παίκτρια του reality μόδας, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor, βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, προκειμένου να ακούσει την άποψή τους για την στιλιστική της πρόταση. Κατά τη διάρκεια της κριτικής, λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου ρώτησε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου γιατί είναι λυπημένη, με τη δεύτερη να... λυγίζει. Η ίδια παραδέχτηκε ότι καθημερινά προσπαθεί να κάνει ξεχωριστά σύνολα και να δημιουργεί outfits που θα αποσπάσουν θετικά σχόλια, ωστόσο δεν τα καταφέρνει, με αποτέλεσμα συνεχώς να απογοητεύεται.  

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»