Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ παραδέχεται: Με κάνει έξω φρενών ο διχαστικός λόγος του Τσίπρα

11:06 - 27/10/2020

Και πολιτικές αναφορές περιείχε η συνέντευξη της διαπρεπούς Βυζαντινολόγου Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στον ANT1. H κυρία Αρβελέρ εξήγησε τους ιδεολογικούς λόγους για τους οποίους θεωρεί τον εαυτό της αριστερή αλλά άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. «Γεννήθηκα αριστερή και θα πεθάνω αριστερή. Πιστεύω σε μία καλύτερη διανομή του δημόσιου πλούτου. Καμία φορά είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα, του ηγέτη της Αριστεράς, με ενοχλεί». Παρ΄όλα αυτά αν και με αριστερές καταβολές υποστήριξε στις τελευταίες εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τον Κυριάκο Μητροτάκη όχι μόνο τον στήριξα, αλλά κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις». Ο ίδιος ο πρωθυπου

Διαβάστε Περισσότερα στο hellasjournal.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ είναι «έξω φρενών» με τον Αλέξη Τσίπρα;

Δηλώνει αριστερή από τα γεννοφάσκια της και δια βίου. Ωστόσο η σπουδαία Ελληνίδα Βυζαντινολόγος – Ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, δεν ταυτίζεται με τη φωνή της «επίσημης» Αριστεράς στην Ελλάδα και το δηλώνει απερίφραστα. Για την ακρίβεια αντιτίθεται και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, θεωρώντας ότι ο ρόλος της δεν είναι ενωτικός. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου […] The post Γιατί η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ είναι «έξω φρενών» με τον Αλέξη Τσίπρα; appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr

Αρβελέρ: Γεννήθηκα αριστερή-Είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα

«Γεννήθηκα αριστερή και θα πεθάνω αριστερή. Πιστεύω σε μία καλύτερη διανομή του δημόσιου πλούτου. Καμία φορά είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα, του ηγέτη της Αριστεράς, με ενοχλεί». Τα παραπάνω τόνισε η σημαντική Ελληνίδα βυζαντινολόγος και ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, την οποία φιλοξένησε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η καταξιωμένη ακαδημαϊκός εξήγησε […] The post Αρβελέρ: Γεννήθηκα αριστερή-Είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αρβελέρ: Γεννήθηκα αριστερή-Στηρίζω τώρα Μητσοτάκη-Είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα

«Γεννήθηκα αριστερή και θα πεθάνω αριστερή. Πιστεύω σε μία καλύτερη διανομή του δημόσιου πλούτου. Καμία φορά είμαι έξω φρενών με τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα, του ηγέτη της Αριστεράς, με ενοχλεί». Τα παραπάνω τόνισε η σημαντική Ελληνίδα βυζαντινολόγος και ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Η καταξιωμένη ακαδημαϊκός εξήγησε τους ιδεολογικούς […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ hellasjournal.com

Εκτελέστηκε από το Ιράν ο Βρετανοϊρανός Ακμπαρί: Για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας [videos]

Όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλά το χαβά μας! Θεωρούν τα χαστούκια χάδια, στην Κύπρο έμειναν στη δεκαετία του ’70!

NY Times: Η κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση στο σχέδιο πώλησης των F-16 στην Τουρκία… Σθεναρά αντίθετος ο κ. Μενέντεζ

H επισκόπηση των ελληνικών εφημερίδων του Σαββάτου: Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι [video]

Η Βρετανία πρώτη στέλνει βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία: Τα “ανίκητα” Challenger 2 [videos]

Συννεφιές και τοπικές βροχές σήμερα: Βόρειοι άνεμοι χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας