Πεδουλάκης: «Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας»

23:49 - 14/11/2019

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως δεν μπορεί να ξέρει πώς σκέφτονται οι παίκτες του και αν επηρεάστηκαν από όσα έγιναν μετά τον Προμηθέα και συμπλήρωσε ότι δεν θέλει να μπει σε συζητήση αλλαγών και μελλοντικών σεναρίων. Continue reading Πεδουλάκης: «Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πεδουλάκης: «Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την Άλμπα τόνισε πως δεν μπορεί να ξέρει πώς σκέφτονται οι παίκτες του και αν επηρεάστηκαν από όσα έγιναν μετά τον Προμηθέα, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι δεν θέλει να μπει σε συζήτηση αλλαγών και μελλοντικών σεναρίων.Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Βγάλαμε ελάχιστες άμυνες. Αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, τρέχει καλά στο γήπεδο και παίζει ένα ελεύθερο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στην άμυνα. Οι ψηλοί ανέβαιναν ψηλά. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση. Αυτά».Για τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ panathinaikoskosmos.com

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Τα πρώτα “θετικά” δείγματα του Τσέριν

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης στην Euroleague: Η ξεχωριστή στατιστική πρωτιά

Η Ανκαραγκουτσού θέλει και τον Μακέντα!

Το ζήτημα Νέντοβιτς: Η σκληρή αλήθεια και η άλλη πλευρά του νομίσματος

Σήμερα ακτινογραφία ο Γκάνεα – Καλύτερα ο Ρουμάνος