Κ. Φρουζής: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

21:05 - 14/11/2019

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. The post Κ. Φρουζής: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρουζής για υπόθεση Novartis: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Με στοχοποίησαν, προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Φρουζής στην Προανακριτική για Novartis: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να […] The post Φρουζής στην Προανακριτική για Novartis: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Φρουζής: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Φρουζής για σκευωρία Novartis: «Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα»

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να είπε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής, κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του στην Προανακριτική Επιτροπή για τη σκευωρία της Novartis. «Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε κανένα άνθρωπο, δεν έχω δώσει χρήματα σε οποιοδήποτε πολιτικό […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Novartis: H κατάθεση του Κ. Φρουζή για την υπόθεση - «Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα»

Τι κατέθεσε στην πολύωρη παρουσία του στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. «Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. «Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε κανένα άνθρωπο, δεν έχω δώσει χρήματα σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο», «δεν συνάντησα ποτέ, προσωπικά, τον Αντώνη Σαμαρά και δεν μετέφερα ποτέ χρήματα σε τροχήλατη ή…ιπτάμενη βαλίτσα», ανέφερε, ο κ. Φρουζής. Ο πρώην αντιπρόεδρος της No

Διαβάστε το στο pronews.gr

Φρουζής: Με στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

Αρνήθηκε ότι έδωσε ποτέ και σε οποιονδήποτε, ακόμη και ένα ευρώ

Διαβάστε το στο news.gr

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. Ο Άρειος Πάγος θα ζητήσει από την Βουλή την κατάθεση Φρουζή «Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Προανακριτική Novartis: Όλη η κατάθεση Φρουζή -«Με στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικοί»

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. «Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε κανένα άνθρωπο, δεν έχω δώσει χρήματα σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο», […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Φρουζής: Mε στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα ⎯ ΣΥΡΙΖΑ: Γκρέμισε το αφήγημα της «σκευωρίας»

«Με στοχοποίησαν προκειμένου να με αξιοποιήσουν ως εργαλείο για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα», φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια της 8ωρης κατάθεσής του, ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής. «Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε κανένα άνθρωπο, δεν έχω δώσει χρήματα σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο», «δεν συνάντησα ποτέ, προσωπικά, τον Αντώνη Σαμαρά και δεν μετέφερα ποτέ χρήματα σε τροχήλατη ή...ιπτάμενη βαλίτσα», ανέφερε, ο κ. Φρουζής. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, περιέγραψε την περασμένη Τρίτη στην επιτροπή, ότι η συνάντηση του με την προϊσταμένη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»