Μύρωνας Στρατής: “Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ εγώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα” (βίντεο)
09:10 - 26/10/2020
Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Μύρωνας Στρατής.
To άρθρο Μύρωνας Στρατής: “Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ εγώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στρατής:«Ο γιος μου γεννήθηκε την ώρα που βρισκόμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα»
O Μύρωνας Στρατής έγινε πατέρας πριν από τρεις μήνες!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΣτρατής: Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ εγώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα
Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου του ενώ αυτός βρισκόταν στη Πάτρα σε συναυλία. “Βεβαίως και έχω πολλούς λόγους να θυμάμαι το φετινό καλοκαίρι. Θέλω να σου πω ότι ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα, γιατί ήρθε λίγο πρόωρα. Έλαβα ένα μήνυμα όταν ήμασταν στους πόνους. Πήγα το πρωί. Έφυγα κατευθείαν και πήγα καρφί στο μαιευτήριο τότε”. είπε ο τραγουδιστής. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν αρκετά συγκινητικό. Από την πρώτη στιγμή κάτι ένιωσα. Σίγουρα, όταν το παιδί αρχίσει να επικοινωνεί είναι που δημιουργείς τη βαθιά σχέση, γιατί σε πρώτο επίπεδο το παιδάκι δεν μπορεί να σου μιλήσει, απλά κάνεις τα πάντα για να μ
Διαβάστε το στο spoilersΣτρατής: “Ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ εγώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα”
Η εξομολόγήση του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ekriti.gr