«Τους έβλεπα να τους παίρνουν νεκρούς και έκανα το σταυρό μου» – Συγκλονίζει γιατρός που νόσησε από κοροναϊό
08:03 - 26/10/2020
Την τρομακτική εμπειρία που έζησε διασωληνωμένος στην εντατική, λόγω επιπλοκών του κοροναϊού, περιγράφει σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πάλεψε και νίκησε τον φονικό ιό.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοροναϊός : «Τους έβλεπα να τους παίρνουν νεκρούς και έκανα το σταυρό μου» – Συγκλονίζει γιατρός που νόσησε από κοροναϊό
Την τρομακτική εμπειρία που έζησε διασωληνωμένος στην εντατική, λόγω επιπλοκών του κοροναϊού, περιγράφει σε ανάρτησή του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πάλεψε και νίκησε τον φονικό ιό.
Διαβάστε το στο tanea.gr«Τους έβλεπα να τους παίρνουν νεκρούς και έκανα το σταυρό μου» – Συγκλονίζει γιατρός που νόσησε από κορωνοϊό
ΕΛΛAΔΑ
Ο ασθενής περιγράφει με λεπτομέρειες και γλαφυρό τρόπου όλα όσα έζησε στη ΜΕΘ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι ο ιός «είναι υπαρκτός και δεν αστειεύεται». «Μην παίζετε τζόκερ τη ζωή σας και τη ζωή των δικών σας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook και την οποία αναδημοσιευει το in.gr
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Κάπως έτσι πήγαν να σβήσουν τα πάντα, τόσο γρήγορα, τόσο απρόσμενα, τόσο απλά, χωρίς να προλάβω να αποχαιρετήσω τους δικούς μου ανθρώπ
Διαβάστε το στο topontiki.gr