Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν θα πιστέψεις πώς έχει γραμμένη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο κινητό του (βίντεο)

11:36 - 25/10/2020

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής ο Παύλος Σταματόπουλος μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν θα πιστέψεις πώς έχει γραμμένη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο κινητό του (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν θα το πιστέψετε! Πώς έχει την Ευρυδίκη ο Βασάλος στο κινητό του;

Με ένα πολύ….τιμητικό επίθετο έχει γράψει την αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κινητό του.     Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής ο μεσηλικούλης πανελίστας μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα“.             Κατά τη διάρκεια που η παρουσιάστρια μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of us, ο Παύλος ζήτησε από τον σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να την πάρει τηλέφωνο για να τη ρωτήσει κάτι.     Έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος του έδωσε το κινητό του και εκεί ο μεσηλικούλης μόνιμος πανελίστας, όχι μόνο είδε πώς έχει καταχωρημένη την αγαπημένη του, αλλά το μοιράστηκε και με τους τηλεθεατές. “Wife την έχει στο κ

Διαβάστε το στο spoilers

Βασάλος: Πώς έχει γράψει την Βαλαβάνη στο κινητό του;

Δεν θα το πιστεύεις!

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US