Έκτακτη σύσκεψη στις Σέρρες με τον Χαρδαλιά μετά τα 54 νέα κρούσματα κορωνοϊού

21:00 - 24/10/2020

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκτακτη σύσκεψη την Κυριακή στις Σέρρες που απειλούνται με «κόκκινο» μετά τα 60 κρούσματα

Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Εσπευσμένα στις Σέρρες ο Χαρδαλιάς μετά τα 54 νέα κρούσματα κορονοϊού

Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών συγκαλούν αύριο, Κυριακή, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, στο Διοικητήριο Σερρών, στις 9.30 το πρωί. Εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Χαρδαλιά θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Champions League: Επικές ανατροπές στο φινάλε για Μπενφίκα και Αϊντχόφεν, 3-2 Μονακό και Σαχτάρ αντίστοιχα - Δείτε τα γκολ

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε περισσότερα για τη μεσαία τάξη, εκλογές το 2027 - Τι είπε για Σαμαρά, Καραμανλή

Φόβος και τρόμος ο Μασκ για τους δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ - Βγάζει στη φόρα ονόματα και στοιχεία όσων θέλει να διώξει

Σειρήνες αεράμυνας ήχησαν ξανά στο Κίεβο - Βίντεο

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια που απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μυρτώ Αλικάκη: Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι από τους πιο βασικούς πυλώνες της ζωής μου, δεν τους δίνω ποτέ συμβουλές