Μάτος: «Πονάει η καρδιά μου αλλά πρέπει να φύγω»

21:39 - 23/10/2020

Ο Λέο Μάτος «απάντησε» με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον Γιώργο Σαββίδη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Πονάει η καρδιά μου αλλά πρέπει να φύγω…». ΠΑΟΚ και Λέο Μάτος αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους καθώς όπως σημείωσε ο Γιώργος Σαββίδης η οικογένεια είναι πάνω απ΄όλα και από τη στιγμή που τίθεται τέτοιο ζήτημα για τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η απάντηση Μάτος σε Σαββίδη: «Η καρδιά μου πονάει αλλά πρέπει να φύγω»

Ο Λέο Μάτος αποχαιρέτισε με το δικό του μήνυμα τον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μάτος: «Η καρδιά μου πονάει αλλά πρέπει να φύγω»

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Λέο Μάτος,... Το άρθρο Μάτος: «Η καρδιά μου πονάει αλλά πρέπει να φύγω» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μάτος: «Πονάει η καρδιά μου αλλά πρέπει να φύγω»

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μάτος: «Πονάει η καρδιά μου αλλά πρέπει να φύγω» 23/10/2020 ΠΑΟΚ και Λέο Μάτος αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους καθώς όπως σημείωσε ο Γιώργος Σαββίδης από τη στιγμή που τίθεται οικογενειακό ζήτημα για τον Βραζιλιάνο και τον «αναγκάζει» να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Δικέφαλος όφειλε να σεβαστεί την απόφασή του. Μάλιστα, ο Λέο Μάτος φρόντισε να απαντήσει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη που του επισήμανε πως η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον, τονίζοντας:  «Φίλε μου, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήταν τόσο μεγάλη η συνεργασία μας. Η καρδιά μου πονάει αλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μάτος: «Η καρδιά μου πονάει, αλλά πρέπει να φύγω»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ.Είναι πλέον επίσημο, ο Λέο Μάτος αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος μπακ με δημοσίευσή του στα social media αποχαιρέτησε τον σύλλογο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Βραζιλία, όπου και θα φορέσει την φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα. Αναλυτικά αναφέρει: «Φίλε μου, ποτέ δεν νόμιζα ότι αυτό θα είναι δύσκολο. Η καρδιά μου πονάει, αλλά πρέπει να φύγω. Δεν μου φτάνουν τα λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εσάς, στην οικογένεια Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Εις το επανιδείν. Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μάτος : «Πονάει η καρδιά μου αλλά πρέπει να φύγω» (pic)

Με ένα μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Λέο Μάτος απάντησε στον Γιώργο Σαββίδη, αποχαιρετώντας τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»