Η σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε τα Χριστούγεννα

11:51 - 23/10/2020

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος φέτος θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες περισσότερο από την περασμένη σεζόν. Ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στο […] The post Η σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε τα Χριστούγεννα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η σοκαριστική σκηνή που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες πριν τα Χριστούγεννα!

“Ξέρω κάτι που όταν το διάβασα ταράχτηκα”! Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν φέτος με περισσότερες ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και, όπως φαίνεται, σοκαριστικές σκηνές! Μια σκηνή που ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Η σοκαριστική σκηνή που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες πριν τα Χριστούγεννα! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή που θα δούμε τα Χριστούγεννα

Το Πρωινό έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Υπάρχει μια σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, που θα παιχτεί γύρω στα Χριστούγεννα

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος  που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Γιάννου στις ‘Αγριες Μέλισσες μίλησε  στο Πρωινό και στη Μαρία Κοκολάκη  για την επιστροφή του φέτος στη σειρά αλλά και για τη σκηνή που τον τάραξε. “Θα είμαι σε αρκετά επεισόδια φέτος ως φάντασμα, από όσο ξέρω, κυρίως στη σκέψη του Μιλτιάδη. Αναγκαστικά ο Γιάννος κάπως καθοδηγεί τον Μιλτιάδη στις αποφάσεις του. Θα δείτε μια πλευρά του Γιάννου λίγο πιο, δικαιολογημένα, κακή, θέλοντας να βρει δικαίωση για τον φόνο του…Ξέρω κάτι που όταν το διάβασα ταράχτηκα. Υπάρχει μια πολύ έντονη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, για εκείνη την εποχή σοκαριστική, που θα παιχτεί φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα. Πολύ πολύ έντονη, αλλά δεν μπορώ να σας πω δυ

Διαβάστε το στο spoilers

Υπάρχει μια σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, που θα παιχτεί γύρω στα Χριστούγεννα

Πολύ πολύ έντονη...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος - "Η σοκαριστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε τα Χριστούγεννα" (video)

"Ξέρω κάτι που όταν το διάβασα ταράχτηκα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»