Δίκη Χρυσής Αυγής- Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται, μέσα και έξω από τα δικαστήρια

17:33 - 22/10/2020

Ο Ανδρέας Τζέλης, ο δικηγόρος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια Φύσσα, εξερχόμενος από το Εφετείο, δήλωσε ότι «συνεχίζεται ο αγώνας». «Σήμερα ολοκληρώθηκε ό,τι ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου. Οι χρυσαυγίτες έλαβαν αυτό που τους αντιστοιχούσε ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που εκπαίδευσαν δολοφόνους για να... The post Δίκη Χρυσής Αυγής- Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται, μέσα και έξω από τα δικαστήρια appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσή Αυγή – Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: «Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια»

Ο Ανδρέας Τζέλης, ο δικηγόρος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια Φύσσα, εξερχόμενος από το Εφετείο λίγο μετά την ιστορική απόφαση που δείχνει το δρόμο των φυλακών στους χρυσαυγίτες, δήλωσε ότι «συνεχίζεται ο αγώνας»

Διαβάστε το στο in.gr

Οικογένεια Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια

Ο Ανδρέας Τζέλης, ο δικηγόρος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια Φύσσα, εξερχόμενος από το Εφετείο λίγο μετά την ιστορική απόφαση που δείχνει το δρόμο των φυλακών στους χρυσαυγίτες, δήλωσε ότι «συνεχίζεται ο αγώνας»

Διαβάστε το στο tovima

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, έπειτα από την απόφαση σχετικά με τη φυλάκιση των ηγετικών στελεχών...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, μέσα και έξω από τα δικαστήρια

«Δικαίωση για την οικογένεια του Παύλου και όλα τα θύματα ναζιστικής βίας στην Ελλάδα»

Διαβάστε το στο lifo.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής- Δικηγόροι ΠΑΜΕ: Δικαίωση για τα θύματα και για το αίσθημα δικαίου του ελληνικού λαού

«Δικαίωση για τα θύματα» αλλά και για την «αίσθηση δικαίου» του ελληνικού λαού χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που είχαν δεχτεί…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής- Δικηγόροι ΠΑΜΕ: Δικαίωση για τα θύματα και για το αίσθημα δικαίου του ελληνικού λαού

«Δικαίωση για τα θύματα» αλλά και για την «αίσθηση δικαίου» του ελληνικού λαού χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που είχαν δεχτεί επίθεση από τη Χρυσή Αυγή, Μάνος Μαλαγάρης.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται

«Μετά την απόφαση της 7ης Οκτωβρίου 2020, όταν το δικαστήριο καταδίκασε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, σήμερα ολοκληρώθηκε η απόφαση αυτή με την απόρριψη του αιτήματος αναστολής και την οδήγησή τους κατευθείαν στις φυλακές».Ο Ανδρέας Τζέλης, ο δικηγόρος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια Φύσσα, εξερχόμενος από το Εφετείο, δήλωσε ότι «ο αγώνας συνεχίζεται». «Σήμερα ολοκληρώθηκε ό,τι ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου. Οι χρυσαυγίτες έλαβαν αυτό που τους αντιστοιχούσε ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που εκπαίδευσαν δολοφόνους για να βγουν στις γειτονιές της Αθήνας είναι στη φυλακή», υπογράμμισε ο κ. Τζέλης. Για «δικαίωση» και για «συγκιν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χρυσή Αυγή – Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια

Χρυσή Αυγή: Ο Ανδρέας Τζέλης, ο δικηγόρος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια Φύσσα, εξερχόμενος από το Εφετείο, δήλωσε ότι «συνεχίζεται ο αγώνας». «Σήμερα ολοκληρώθηκε ό,τι ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου. Οι χρυσαυγίτες έλαβαν αυτό που τους αντιστοιχούσε ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που εκπαίδευσαν δολοφόνους για να βγουν στις γειτονιές […] The post Χρυσή Αυγή – Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Δικηγόροι οικογένειας Φύσσα: Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, έπειτα από την απόφαση σχετικά με τη φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, τόνισαν πως ο αγώνας συνεχίζεται μέσα και έξω από τα δικαστήρια. Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δικηγόρος Ανδρέας Τζέλης εξερχόμενος από το Εφετείο, δήλωσε ότι: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Σήμερα ολοκληρώθηκε ό,τι ξεκίνησε την 7η Οκτωβρίου. Οι χρυσαυγίτες έλαβαν αυτό που τους αντιστοιχούσε ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που εκπαίδευσαν δολοφόνους για να βγουν στις γειτονιές της Αθήνας είναι στη φυλακή». Για «δικαίωση» και για «συγκινητικές στιγμές» έκανε λόγο η Χρύσα Παπαδοπούλου, επίσης συνήγορος Πολιτικής Αγωγής […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Τι δείχνουν οι 420 ημέρες στο Κουρσκ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Νέα φωτογραφία απο το ρομαντικό τους δείπνο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομικές δυσκολίες, μετά την πολιτική χρεοκοπία

Κάρτα ή κινητό αντί για εισιτήριο στα ΜΜΜ

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες