Παραδόθηκε και ο Γερμενής: Είμαι αθώος, κοίταγα την οικογένειά μου, την εργασία μου

14:18 - 22/10/2020

Αυτοβούλως να παραδοθεί πήγε ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραδόθηκε και ο Γερμενής: «Είμαι 100% αθώος- Απλά βοήθαγα τον κόσμο»

Αυτοβούλως πήγε να παραδοθεί ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στο ΑΤ Ραφήνας, μετά την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής. The post Παραδόθηκε και ο Γερμενής: «Είμαι 100% αθώος- Απλά βοήθαγα τον κόσμο» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παραδόθηκε και ο Γερμενής – «Είμαι 100% αθώος, απλώς βοήθαγα κόσμο»

Μετά τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Πατέλη και Γιώργο Τσακανίκα, στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας προσήλθε και ο Γιώργος Γερμενής για να παραδοθεί. Το άρθρο Παραδόθηκε και ο Γερμενής – «Είμαι 100% αθώος, απλώς βοήθαγα κόσμο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αυτοβούλως Παραδόθηκε και ο Γερμενής: Είμαι αθώος, κοίταγα την οικογένειά μου, την εργασία μου

Αυτοβούλως να παραδοθεί πήγε ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στο ΑΤ Ραφήνας, μετά την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που έδωσε αναστολή ποινών μόνο σε 12 από τους καταδικασθέντες. «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, είμαι 100% αθώος. Απλά βοήθαγα τον κόσμο, αυτό το δικαστήριο είναι θέατρο του παραλόγου, με καθαρά πολιτική βούληση» δήλωσε ο Γιώργος Γερμενής στις κάμερες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. «Όλοι όσοι με ξέρουν και με ακολούθησαν είναι 100% αθώοι, σε κανένα κατηγορητήριο δεν υπάρχω, έδειξα την αθωότητά μου στο δικαστήριο, δεν είμαι καν διευθυντικό στέλεχος όπως με παρουσιάζουν. Κοίταγα την οικογένειά μου, την εργασία μου και π

Διαβάστε το στο spoilers

Παραδόθηκε και ο Γερμενής: Είμαι αθώος, κοίταγα την οικογένειά μου (VIDEO)

Tην απόφαση να παραδοθεί στις αρχές για να οδηγηθεί στη φυλακή πήρε ο Γιώργος Γερμενής. Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής της... The post Παραδόθηκε και ο Γερμενής: Είμαι αθώος, κοίταγα την οικογένειά μου (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τηλεθέαση: Σάρωσε ξανά η Αγγελική Νικολούλη

Ξεκινά σήμερα η Xenia 2024 στο Metropolitan Expo

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο του Βόλου – Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου

Σήμερα η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη – Η παράκληση της οικογένειας

Οι απίθανοι… χειμερινοί τύποι που γίνονται viral

Τα 8 πιο επικίνδυνα βακτήρια στον κόσμο