Πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ : «Εξετάζουμε τη μετακίνηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιντσιρλίκ»
11:39 - 22/10/2020
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο euronews ερωτηθείσα σχετικά εάν η ΗΠΑ εξετάζουν ενδεχόμενη μετακίνηση των αμερικανικών δυνάμεων από την βάση του Ιντσιρλίκ με αφορμή την χρήση από την Άγκυρα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 απάντησε ότι : «Νομίζω ότι τα πάντα είναι στο τραπέζι με δεδομένο ότι οι S-400 όχι απλά υπάρχουν αλλά λειτουργούν στην Τουρκία.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρέσβης ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ : Σκέψεις για απόσυρση των δυνάμεων από τοΙντσιρλίκ
Το ενδεχόμενο απόσυρσης αμερικανικών στρατευμάτων από την νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία αφήνει ανοιχτό η αμερικανίδα πρέσβης στο ΝΑΤΟ Κέι Μπέιλι Χάτσισον.
Διαβάστε το στο tovimaΠρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Όλα στο τραπέζι για το Ιντσιρλίκ»
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο απόσυρσης αμερικανικών στρατευμάτων από την νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία η Αμερικανίδα πρέσβης στο ΝΑΤΟ Κέι Μπέιλι Χάτσισον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Εuronews.
Το άρθρο Πρέσβης των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Όλα στο τραπέζι για το Ιντσιρλίκ» εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε το στο ptisidiastima.comΗΠΑ: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιντσιρλίκ»
Η Αμερικανίδα πρέσβης στο ΝΑΤΟ Κέι Μπέιλι Χάτσισον, σε συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης αμερικανικών στρατευμάτων από τη βάση του Ιντσρλίκ στην Τουρκία.
Ερωτηθείσα σχετικά εάν η ΗΠΑ εξετάζουν ενδεχόμενη μετακίνηση των αμερικανικών δυνάμεων από την βάση του Ιντσιρλίκ με αφορμή την χρήση από την Άγκυρα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 απάντησε ότι :
«Νομίζω ότι τα πάντα είναι στο τραπέζι με δεδομένο ότι οι S-400 όχι απλά υπάρχουν αλλά λειτουργούν στην Τουρκία. Δεν νομίζω ότι έχουν παρθεί άλλες αποφάσεις πέρα από τις συγκεκριμένες κυρώσεις. Και κυρώσεις έχουν ήδη επιβληθεί με την απόσυρση των F-35.
Θα θέλαμε η Τουρκία να μπορεί να έχει τα F-35 και να μπορεί να είναι
Διαβάστε το στο pronews.gr