Μαρία Φραγκάκη: Ατύχημα για την δημοσιογράφο – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

14:18 - 14/11/2019

Η Μαρία Φραγκάκη είχε ένα ατύχημα στο πόδι της, γεγονός που την οδήγησε στο νοσοκομείο και η ίδια αποκάλυψε μέσα από το Instagram. The post Μαρία Φραγκάκη: Ατύχημα για την δημοσιογράφο – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ατύχημα για γνωστή δημοσιογράφο - Η ΦΩΤΟ μέσα από το νοσοκομείο

Ένα μικρό ατύχημα είχε γνωστή δημοσιογράφος. Ο λόγος για την Μαρία Φραγκάκη η οποία ανάρτησε στα instastories της μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες και αποκάλυψε πως έπαθε διάστρεμμα. "Το ηθικό δίδαγμα της ημέρας: Να κάνετε pedicure και τον χειμώνα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας κάτσει (το διάστρεμμα)".

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μαρία Φραγκάκη: Ατύχημα για την δημοσιογράφο – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο! (φωτό)

Ένα ατύχημα είχε η Μαρία Φραγκάκη χθες, γεγονός που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η γνωστή δημοσιογράφος χτύπησε το πόδι της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ώστε να της χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα, η Μαρία Φραγκάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι έπαθε διάστρεμμα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»