Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιμένει η εισαγγελέας για αναστολή σε όλους – Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

08:12 - 22/10/2020

Στην… «αντεπίθεση» πέρασε η εισαγγελέας της έδρας της δίκης της Χρυσής Αυγής Αδαμαντία Οικονόμου, συμπληρώνοντας την πρότασή της για τα δύο ζητήματα στα οποία δεν είχε τοποθετηθεί, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να της ζητήσει διευκρινίσεις στην προχθεσινή δικάσιμο. Αρχικά, η κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στο ζήτημα των έντεκα καταδικασθέντων... The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιμένει η εισαγγελέας για αναστολή σε όλους – Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μαγδα Φύσσα κατέρρευσε. Παραμένει στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας και κλαίει με λυγμούς. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Σε λυγμούς ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την απόρριψη των αιτήσεων για αναστολή των ποινών του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης. The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου

Ως ιστορική νίκη της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει η ΝΔ την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή. Το κυβερνών κόμμα, σχολιάζοντας την απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας, τονίζει ότι κλείνει ο κύκλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζει δε ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ (Σαμαρά) οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και πάλι επί διακυβέρνησης ΝΔ (Μητσοτάκη) η […] The post ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Έντονα συναισθηματική η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα μόλις άκουσε την τελική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μάγδα Φύσσα δεν άντεξε και κατέρρευσε! Παραμένει στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας και κλαίει με λυγμούς. Στο πλευρό της είναι συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι του Παύλου Φύσσα που έπεσαν στην αγκαλιά της μόλις η Πρόεδρος έδωσε τη λήξη της συνεδρίασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για μια ανθρώπινη αντίδραση υπό το βάρος της ψυχολογικής πίεσης όλων αυτών των ετών του δικαστικού αγώνα για το πιο εμβληματικό πρόσωπο στην πολύκροτη δίκη που δεν έλειψε ούτε μέρα από την αίθουσα του εφετείου εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια και έγινε τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής : Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης

Η Μάγδα Φύσσα άρχισε να κλαίει με λυγμούς με τη λήξη της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Τι δείχνουν οι 420 ημέρες στο Κουρσκ

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Νέα φωτογραφία απο το ρομαντικό τους δείπνο

Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομικές δυσκολίες, μετά την πολιτική χρεοκοπία

Κάρτα ή κινητό αντί για εισιτήριο στα ΜΜΜ

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Άννα Βίσση και Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσαν τους Ολυμπιονίκες