Ο Όλι Ρεν στη «Ν»: Aπό το «καλό κουράγιο» το 2010 στο «καλή συνέχεια» σήμερα

14:12 - 14/11/2019

Τη βαθιά του ικανοποίηση για τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Φινλανδίας, Όλι Ρεν, σε αποκλειστική του συνέντευξη στη «Ν».  Δήλωσε ότι η νομισματική πολιτική θα απέδιδε καλύτερα εάν ευθυγραμμιζόταν με δημοσιονομικές πολιτικές και εξήγησε ότι οι διαφορές στους κόλπους του Δ.Σ. της ΕΚΤ δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και έγκεινται στον τρόπο χρήσης των διαφόρων διαθέσιμων εργαλείων.  Παρότι δεν αγαπά τα σλόγκαν, τολμά να στείλει σήμερα στον ελληνικό λαό το μήνυμα «καλή συνέχεια», υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για να ενισχυθεί η ανάπτυξη και να βελτιωθεί η παραγωγικότητα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλι Ρεν : Από το «καλό κουράγιο Ελληνες» του 2010 στη «καλή συνέχεια» του 2019

«Γνωρίζω ότι αυτό το μήνυμά μου “καλό κουράγιο”, το οποίο το έστειλα καλή τη πίστει, παρερμηνεύθηκε λιγάκι με τα χρόνια»

Διαβάστε το στο tovima

Όλι Ρεν: Από το «καλό κουράγιο» στο «καλή συνέχεια»

Το μακρινό έτσι φαντάζει τουλάχιστον 2010, όταν τα βάσανα της Ελλάδας ξεκινούσαν ο Όλι Ρεν απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, είχε πει «καλό κουράγιο Έλληνες». Πρόκειται για μια φράση που είχε συζητηθεί πάρα πολύ στη χώρα μας. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά και ενώ οι Έλληνες χρειαστήκαμε πολλά παραπάνω από κουράγιο ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Φινλανδίας αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε αυτή τη φράση αφού «συμβουλεύτηκα ένα πολύ καλό μου Έλληνα φίλο». Από το καλό κουράγιο στην… καλή συνέχεια «Γνωρίζω ότι αυτό το μήνυμά μου “καλό κουράγιο”, το οποίο το έστειλα καλή τη πίστει, παρερμηνεύθηκε λιγάκι με τα χρόνια… Δείχνει πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα σλόγκαν! Μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ, παρά τι

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: ΟΤΕ και Τράπεζες «έριξαν» την Αθήνα

ALUMIL: Ενισχύει την παρουσία της στον Καναδά – Νέες συνεργασίες και συμμετοχή σε πρωτοποριακά έργα

Παρίσι: Επί ποδός 5.500 αστυνομικοί ενόψει του αγώνα Γαλλία – Ισραήλ

Θ. Σκυλακάκης στην COP29: Η αποτελεσματικότητα έχει απόλυτη προτεραιότητα στις πολιτικές μας για το κλίμα

ΕΠΟ: Πριμ και στον Μπάλντοκ

Τα 7 τατουάζ του νέου υπουργού Αμυνας του Τραμπ