Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

13:45 - 20/10/2020

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Ο αγαπημένος ηθοποιός που και φέτος τον βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” δημοσίευσε μια ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης-Τι συνέβη; (εικόνα)

Ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Στο Νοσοκομείο ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης- ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο Αιτωλοακαρνάνας ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι νοσηλευτικού ιδρύματος έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

O Γιάννης Τσιμιτσέλης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο! Ο αγαπημένος ηθοποιός που και φέτος τον βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείο έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα προστασίας όπως άλλωστε είθισται αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού. The post Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο νοσοκομείο με ορό και μάσκα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

ΕΛΛAΔΑ  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός με ένα πρόβλημα υγείας το οποίο όμως δεν αποκάλυψε. Ο ίδιος με ανάρτηση του στο instagram κοινοποίησε μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φοράει μάσκα και ορό στο χέρι και γράφει: «Ξαναγύρισες ε; Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα!».         View this post on Instagram                   Ξαναγύρισες ε???????????? !!!!!!σορυ από τους συναδέλφους στο έλα στη θέση μου που τους κρέμασα !!!! #denthapethanoumepotekoufalanekrothafti @geroukalis βοηθα A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on Oct 20, 2020 at 3:12am PDT ΤσιμιτσέληςνοσοκομείομάσκαόροςHas

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία με τον ορό

Στο νοσοκομείο με ορό νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πρόβλημα με την υγεία αντιμετωπίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός έκανε ο ίδιος γνωστός την εισαγωγή  του ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία από το δωμάτιο. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρει ότι «Ξαναγύρισες ε; Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα!”»     Δείτε αυτή τη […] The post Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! (φωτό)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Ο αγαπημένος ηθοποιός που και φέτος τον βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα προστασίας όπως άλλωστε είθισται αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης

| 20 Οκτωβρίου 2020 13:51 Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε γνωστό πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείο έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα προστασίας όπως άλλωστε είθισται αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, δεν αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε στη λεζάντα: «“Ξαναγύρισες ε???????????? !!!!!!σορυ από τους συναδέλφους στο έλα στη θέση μου που τους κρέμασα !!!! #denthapethanoumepotekoufalanekrothafti” βοήθα @geroukalis» > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στο νοσοκο

Διαβάστε το στο spoilers

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης-Η φωτογραφία που ανέβασε

Τι συμβαίνει;

Διαβάστε το στο entertv.gr

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

AgrinioPress Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης O Γιάννης Τσιμιτσέλης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο! Ο αγαπημένος ηθοποιός που και φέτος τον βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείο έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα προστασίας όπως άλλωστε είθισται αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού. Να πούμε εδώ ότι ο … Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μια φωτογραφία που ανησύχησε τους followers πόσταρε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (20-10).

Διαβάστε το στο to10.gr

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρώσος λιποτάκτης αποκαλύπτει: Τα πυρηνικά όπλα τέθηκαν σε συναγερμό την πρώτη ημέρα της εισβολής στην Ουκρανία

Σούπερ μάρκετ: Στον προθάλαμο της λίστας με τις μειωμένες τιμές επιπλέον 100 προϊόντα

Ο Τζουντ Λο αποκάλυψε την αλήθεια για το ονειρεμένο cottage από το «The Holiday» και τα γυρίσματα με την Κάμερον Ντίαζ

Πόσο κοστίζει το ελαιόλαδο σε 5 μεγάλα σούπερ μάρκετ

Νεαρή εξαφανίστηκε μυστηριωδώς σε ταξίδι στις ΗΠΑ και ο πατέρας της αυτοκτόνησε κατά τις έρευνες

Η Euroleague τιμώρησε τον Κέντρικ Ναν με πρόστιμο για τα σχόλιά του για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Μακάμπι