Ναταλία Γερμανού : Η χιουμοριστική της απάντηση στην Έλενα Μπάση περί ηλικίας

17:33 - 19/10/2020

Η Έλενα Μπάση βγαίνοντας από το Βachelor αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ηλικία της και αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η χιουμοριστική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στην Έλενα Μπάση σχετικά με την ηλικία της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε η Έλενα Μπάση μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του «Bachelor» και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: H απίστευτη απάντησή της στην ατάκα της Έλενας Μπάση “Ήμασταν συμμαθήτριες”!

Η Έλενα Μπάση μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της To άρθρο Ναταλία Γερμανού: H απίστευτη απάντησή της στην ατάκα της Έλενας Μπάση “Ήμασταν συμμαθήτριες”! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στην Έλενα Μπάση

Η Έλενα Μπάση βγαίνοντας από το Βachelor αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ηλικία της και αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο vita.gr

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στην Έλενα Μπάση για την ηλικία της - «Το είπε η θεάρα;» (φώτο)

Η Έλενα Μπάση μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του «Bachelor», βρέθηκε σήμερα το πρωί, καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της για την οποία έχει γίνει μεγάλη… συζήτηση στον κόσμο του twitter. Η 38χρονη Έλενα Μπάση μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως ήταν ήταν συμμαθήτριες με τη Ναταλία Γερμανού. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Μπάση σημείωσε πως: «δεν ξέρω… Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού! Μάλιστα! Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου; Γιατί ήμασταν συμμαθήτριες». «Έχω πάρα πολύ χιούμορ! Αστείρευτο και απύθμενο θα έλεγα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η τραγουδίστρια και πρώην διαγωνιζόμενη του Bachelor.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στο σχόλιο της Μπάση για την ηλικία της

Ναταλία Γερμανού: Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Bachelor για την ηλικία της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ναταλία Γερμανού : Η χιουμοριστική της απάντηση στην Έλενα Μπάση περί ηλικίας

Η Έλενα Μπάση βγαίνοντας από το Βachelor αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την ηλικία της και αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθήτριες με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στο σχόλιο της Μπάση για την ηλικία της

Ναταλία Γερμανού: Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Bachelor για την ηλικία της.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ και η Δύση στηρίζουν τρομοκράτες ενάντια στη Δαμασκό

Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: 3+1 κλειδιά που θα κρίνουν τις εξελίξεις

Το Bitcoin σε ρόλο σταθεροποιητή στην αγορά ενέργειας – Το παράδειγμα της Βέρνης

Χαμός στο Twitter με Σπανούλη μετά το «διπλό» της Μονακό στο ΟΑΚΑ (pics)

Υπάρχει δύναμη στο να λες όχι: Η Κάρα Ντελεβίν μαχήτρια για την ψυχική υγεία μέχρι τέλους

Πώς η Airbus σχεδιάζει να «καρπωθεί» τις δυσκολίες της Boeing