Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου»

10:24 - 14/11/2019

Ο Γιώργος Γάλλος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στις δημοφιλείς Άγριες Μέλισσες. […] The post Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ τις Άγριες Μέλισσες και αυτό φαίνεται πως δημιουργεί...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου - Συγκινητικές οι αντιδράσεις του κόσμου»

Ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται τον Μιλτιάδη στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" για τον τρόπο που βιώνει την επιτυχία της σειράς.   The post Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου - Συγκινητικές οι αντιδράσεις του κόσμου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Γάλλος: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» έχω χάσει την ιδιωτικότητά μου

Τον Γιώργο Γάλλο τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Εκεί υποδύεται τον Μιλτιάδη Δούκα και η αλήθεια είναι πώς ο ρόλος του έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος δηλώνει για την αποδοχή του κόσμου: «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πραγματικά […] The post Γιώργος Γάλλος: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» έχω χάσει την ιδιωτικότητά μου appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Γιώργος Γάλλος: Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου

«Θα ήθελα να μπορώ να μαλώνω πιο εύκολα στο δρόμο, να τσαντίζομαι»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ τις Άγριες Μέλισσες και αυτό φαίνεται πως δημιουργεί μικρά προβλήματα στους πρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος είναι ο Μιλτιάδης στη σειρά αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει λόγω της σειρά. «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πραγματικά συγκινητικές. Το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε πλησιάζει ο άλλος για να σου πει το μπράβο του. Είναι φοβερό, δεν το έχω συνηθίσει. Μόνο θετικά μπορώ να πω» τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Γιώργος Γάλλος, ανέφερε ότι έχει πλέον χάσει την ιδιωτικότητά του. «Έχει και τις δυσκολίες του, χάνεται κάπως […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Άκη Παυλόπουλο: «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, ήταν η έννοια του μισαναπηρισμού»

Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία η μητέρα της – Το συγκινητικό στεφάνι από τη Μαρία Καβογιάννη

Ανθή Βούλγαρη: Οι ευχές από τη Φαίη Σκορδά και όσα είπε ο γιατρός για τον τοκετό – Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της

Ο Βαγγέλης Περρής σε έξαλλη κατάσταση στο Πρωινό με τον Χάρη Ακριτίδη – «Τρέμω αυτή τη στιγμή»

Κατερίνα Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής: «Συγγνώμη, συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Άρια Καλύβα και Φωτεινή Πετρογιάννη σε πρωτοφανή καβγά: «Υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – «Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου, να ανακαλέσεις»