Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου»
10:24 - 14/11/2019
Ο Γιώργος Γάλλος έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στις δημοφιλείς Άγριες Μέλισσες. […]
The post Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου»
Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ τις Άγριες Μέλισσες και αυτό φαίνεται πως δημιουργεί...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου - Συγκινητικές οι αντιδράσεις του κόσμου»
Ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται τον Μιλτιάδη στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" για τον τρόπο που βιώνει την επιτυχία της σειράς.
The post Γιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου - Συγκινητικές οι αντιδράσεις του κόσμου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Γάλλος: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» έχω χάσει την ιδιωτικότητά μου
Τον Γιώργο Γάλλο τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Εκεί υποδύεται τον Μιλτιάδη Δούκα και η αλήθεια είναι πώς ο ρόλος του έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος δηλώνει για την αποδοχή του κόσμου: «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πραγματικά […]
The post Γιώργος Γάλλος: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» έχω χάσει την ιδιωτικότητά μου appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΓιώργος Γάλλος: Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου
«Θα ήθελα να μπορώ να μαλώνω πιο εύκολα στο δρόμο, να τσαντίζομαι»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Γάλλος: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες χάθηκε η ιδιωτικότητά μου»
Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ τις Άγριες Μέλισσες και αυτό φαίνεται πως δημιουργεί μικρά προβλήματα στους πρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος είναι ο Μιλτιάδης στη σειρά αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει λόγω της σειρά. «Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πραγματικά συγκινητικές. Το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε πλησιάζει ο άλλος για να σου πει το μπράβο του. Είναι φοβερό, δεν το έχω συνηθίσει. Μόνο θετικά μπορώ να πω» τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Γιώργος Γάλλος, ανέφερε ότι έχει πλέον χάσει την ιδιωτικότητά του. «Έχει και τις δυσκολίες του, χάνεται κάπως […]
Διαβάστε το στο dete.gr