Τάνια Τρύπη: «Είχα εισπράξει πολλή αγάπη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Όταν με είδε πρώτη φορά…»

10:36 - 13/10/2019

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη που μίλησε μεταξύ άλλων και […] The post Τάνια Τρύπη: «Είχα εισπράξει πολλή αγάπη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Όταν με είδε πρώτη φορά…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάνια Τρύπη για Βουγιουκλάκη: «Είχα εισπράξει πολλή αγάπη από την Αλίκη!Όταν με είδε πρώτη φορά…»

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας για τον πρώτο της ρόλο στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. The post Τάνια Τρύπη για Βουγιουκλάκη: «Είχα εισπράξει πολλή αγάπη από την Αλίκη!Όταν με είδε πρώτη φορά…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η εξομολόγηση της Τρύπη για την Βουγιουκλάκη: «Όταν η Αλίκη με είδε πρώτη φορά…»

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη που μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το ντεμπούτο σου στο θέατρο έγινε στο πλάι της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τι θυμάσαι από εκείνη; Εχω εισπράξει πολλή αγάπη από την Αλίκη. Φερόταν σ’ όλα τα παιδιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»