Η 38χρονη Έλενα Μπάση αποκαλύπτει – «Είμαι συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού»
12:00 - 19/10/2020
Καλεσμένη στο Happy Day βρέθηκε η Έλενα Μπάση, το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η πρώην διαγωνιζόμενη […]
The post Η 38χρονη Έλενα Μπάση αποκαλύπτει – «Είμαι συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Bachelor - Έλενα Μπάση: Η… 38χρονη παίκτρια που αποχώρησε αποκάλυψε ότι ήταν ‘’συμμαθήτρια’’ με τη Ναταλία Γερμανού
«Διάβασα πολλά ευφυή σχόλια για την ηλικία μου στο Twitter, ότι είμαι ξαδέρφη του Καραϊσκάκη και άλλα…» ανέφερε η τραγουδίστρια η οποία διαθέτει-όπως είπε- «αστείρευτο, απύθμενο χιούμορ»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Μπάση: Η «38χρονη» αποκαλύπτει – Είμαι συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού
«Έχω πάρα πολύ χιούμορ. Αστείρευτο και απύθμενο θα έλεγα»...
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Έλενα Μπάση αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία: «Ήμουν συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού»
Καλεσμένη στην εκπομπή, «Happy Day» ήταν το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Μπάση, η οποία αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα της ηλικίας της, αποκαλύπτοντας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕπιτέλους η Έλενα Μπάση αποκάλυψε την ηλικία της: Ήμουν συμμαθήτρια με τη Γερμανού
Η Έλενα Μπάση αποχώρησε από το «The bachelor» και καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε την πραγματική ηλικία της. Είχε δηλώσει στο ριάλιτι πως είναι 38 χρονών κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. «Είμαι και ‘γω 38. Εγώ 38, εσύ 38, μήπως ήμασταν και συμμαθήτριες», της είπε χαμογελώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης να αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω… Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού! Μάλιστα! Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου; Γιατί ήμασταν συμμαθήτριες». Η πραγματική της λοιπόν ηλικία αφού ήταν συμμαθήτρια της παρουσιάστριας είναι… 55 χρονών! Πληροφορίες από nassosblog
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:
Διαβάστε το στο spoilersΗ Έλενα Μπάση λέει ότι ήταν συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού και η παρουσιάστρια απαντάει χιουμοριστικά
Τελικά τι ηλικία έχει η παίκτρια του "The Bachelor", Έλενα Μπάση, και η Ναταλία Γερμανού;
Διαβάστε το στο neolaia.gr