Ο Πάνος Καλλίτσης απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου

10:33 - 19/10/2020

Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη […] The post Ο Πάνος Καλλίτσης απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πάνος Καλλίτσης απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου

«Προσπαθώ να έχω μία μη τοξική καθημερινότητα» τόνισε ο Πάνος Καλλίτσης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου

«Η δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Δεν μπορώ εγώ να πω τίποτα για αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κομμωτής... The post Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Καλίτσης για την δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου – Δεν είναι θέμα των καναλιών

Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με την πρώην σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου. «Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτά. Δεν είναι θέμα των καναλιών. Είναι κάτι το οποίο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη είναι άμεμπτη. Δεν μπορώ εγώ να πω τίποτα για αυτό. Έχει πάρει το δρόμο του, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για μένα, να μην τοξικοποιούμαι, απέχω από όλα αυτά. Δεν έχω δει τίποτα, καμία απάντηση. Απέχω τον τελευταίο καιρό και από το ίντερνετ και από όλα γιατί με ταράζουν. Προσπαθώ να έχω μία μη τοξική καθημερινότητα γιατί είμαι καλά, είμαι υγιής. Ένας άνθρωπος που ζει στην πραγματικότητα,

Διαβάστε το στο spoilers

Πάνος Καλλίτσης: "Δεν έχω καμία σχέση με τις μαρτυρίες της Ε. Χριστοπούλου" (video)

Όσα είπε στην κάμερα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»