J2US: Η Έφη Σαρρή εξηγεί αν της έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά στην πρεμιέρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έφη Σαρρή που τάραξε τα νερά του Just The 2 Of Us – Της έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά; Υπάρχει κόντρα με την Δέσποινα Δανδή;
Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το J2US και χωρίς αμφιβολία, η Έφη Σαρρή ήταν από τους συμμετέχοντες που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Μάλιστα, ήταν ζευγάρι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος εκτάκτως πήρε τη θέση της Πηγής Δεβετζή η οποία νόσησε με κορονοϊό. Ωστόσο, την Κυριακή στο «Καλύτερα δεν γίνεται» ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως η διαχυτικότητα της τραγουδίστριας στο live, ενόχλησε και της έγινε μέχρι και παρατήρηση για… «ανάρμοστη συμπεριφορά», ενώ ενοχλημένοι είναι και κάποιοι συμπαίκτες της. Η εκπομπή Happy Day μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, με την Έφη Σαρρή κι εκείνη θέλησε να βάλει στη θέση τους τα πράγματα. «Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπερ
Διαβάστε το στο spoilersΈφη Σαρρή: Δεν με επέπληξε κανείς για ανάρμοστη συμπεριφορά
Για τα πικρόχολα σχόλια που δέχθηκε για την πρώτη της εμφάνιση στο J2US μίλησε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Δεν με επέπληξε κανείς για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Με διακρίνει η διαχυτικότητα. Καλό είναι όταν κάποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις να το υποστηρίζει με κάποιον τρόπο, γιατί ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει; Τον πιστεύουμε; Θέλετε να ρωτήσετε τους παίκτες;»,είπε αρχικά στο “Happy Day” «Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε η Βανδή ότι βρέθηκε κάτι πιο δυνατό από τον Τρύφωνα. Με βρήκε εξαπίνης, δεν φανταζόμουν ότι θα είχε μια τόσο ωραία απάντηση για μένα»,κατέληξε η Έφη Σαρρή. Πηγή: TVNEA.COM
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έφη Σαρρή: Δ
Διαβάστε το στο spoilers