Η Έφη Σαρρή για το J2US – «Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, εγώ είμαι η δασκάλα»

09:57 - 19/10/2020

Στο Happy Day μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, η Έφη Σαρρή με διάθεση να βάλει στη θέση τους όλα όσα […] The post Η Έφη Σαρρή για το J2US – «Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, εγώ είμαι η δασκάλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Σαρρή για το J2US: Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι η δασκάλα

Τι απαντάει η τραγουδίστρια σε όλα όσα της καταλογίζουν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έφη Σαρρή για το J2US: Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, εγώ είμαι η δασκάλα

«Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Έφη Σαρρή ξαναχτυπά: «Εγώ δεν κρίνομαι στο J2US, είμαι η δασκάλα»

Μετά την πρεμιέρα του σόου «Just the 2 of us», η Έφη Σαρρή μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» αναφερόμενη στα σχόλια που έχουν γίνει για την ίδια. «Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε απολύτως τίποτα», σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε πως... The post Η Έφη Σαρρή ξαναχτυπά: «Εγώ δεν κρίνομαι στο J2US, είμαι η δασκάλα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Έφη Σαρρή για το J2US – «Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, ούτε η Βανδή, εγώ είμαι η δασκάλα» (vid)

Η Έφη Σαρρή μίλησε στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας, με διάθεση να βάλει στη θέση τους όλα όσα ακούστηκαν μετά την συμμετοχή της στην πρεμιέρα του J2US. The post Η Έφη Σαρρή για το J2US – «Δεν θέλω να με κρίνει κανείς, ούτε η Βανδή, εγώ είμαι η δασκάλα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»