Κονέ: «Αν η ΑΕΚ μου έκανε πρόταση δεν θα σταματούσα το ποδόσφαιρο»
20:00 - 18/10/2020
Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για το ότι περίμενε την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία στιγμή και για τον στόχο του να συνεχίσει στην προπονητική.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για το ότι περίμενε την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία στιγμή και για τον στόχο του να συνεχίσει στην προπονητική
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚονέ: «Αν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, δεν θα σταματούσα»
O Παναγιώτης Κονέ μίλησε για το φινάλε της καριέρας του, τονίζοντας ότι είχε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να επιστρέψει. Στην απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κονέ. Με δηλώσεις του στη Nova, ο παλαίμαχος πλέον μέσος, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια απολύτως συνειδητή ενέργεια, ενώ επεσήμανε ότι θα συνέχιζε […]
The post Κονέ: «Αν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, δεν θα σταματούσα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΚονέ: «Αν η ΑΕΚ μου έκανε πρόταση δεν θα σταματούσα το ποδόσφαιρο»
18/10/2020
Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για το ότι περίμενε την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία στιγμή και για τον στόχο του να συνεχίσει στην προπονητική.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Παναγιώτης Κονέ:
Για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Το σκέφτηκα καλά που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολη απόφαση. Όταν το ανακοινώνεις είναι πιο δύσκολο, γιατί με τα μηνύματα που σου στέλνουν το καταλαβαίνεις ότι σταμάτησες.
Οι δικοί μου άνθρωποι, επειδή στη ζωή μου ήταν πάντα εγωιστής, μου είπαν να κάνω ό,τι νιώθω. Έτσι ένιωσα έτσι έ
Διαβάστε το στο filathlos.grΚονέ : «Αν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ δεν θα είχα αποσυρθεί»
Στην αποκάλυψη πως μέχρι και την τελευταία στιγμή περίμενε μία πρόταση από την ΑΕΚ για να επιστρέψει προέβη ο Παναγιώτης Κονέ.
Διαβάστε το στο to10.gr