Γιάννης Βαρδής: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του

10:12 - 13/10/2019

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα οποία είναι η προτεραιότητά τους. Ο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βαρδής: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρουβάς-Ζυγούλη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους

Μία φωτογραφία, στην οποία ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει ντυμένος γαμπρός, να κατευθύνονται προς την εκκλησία, παρέα με τα τέσσερα παιδιά του επίσης ντυμένα παρανυφάκια και παραγαμπράκια, δημοσίευσε πρόσφατα ένα fan account του τραγουδιστή στο Instagram, αφήνοντάς μας άφωνους. Μπορεί το ζευγάρι να μετρά ήδη δεκατέσσερα χρόνια σχέσης και δύο χρόνια έγγαμου βίου, ωστόσο, τόσο ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Ο Παύλος απολύει την Βιργινία

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ευδοξία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα

«Η Γη της Ελιάς» – Πέμπτη: Ο Γιώργης και η Αριάδνη δείχνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Με τον σύντροφό μου δεν συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε σε δημόσιους χώρους για να αποφεύγουμε τους απαράδεκτους τίτλους»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα πρώτα της λόγια για την εγκυμοσύνη της – «Είμαι πολύ καλά, έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη προς το παρόν»

4 πιθανοί λόγοι για τους οποίους νιώθετε πάντα κρύο