Η Έφη Σαρρή προειδοποιεί για J2US: Δεν θα με κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή

11:57 - 16/10/2020

Η τραγουδίστρια μπαίνει με άγριες διαθέσεις στο σόου...

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Σαρρή για J2US: Δεν θα με κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή!

Η Έφη Σαρρή προειδοποιεί μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά του Κου Κου»: Εμένα δεν θα με κρίνει κανείς.Πρεμιέρα αύριο, 17 Οκτωβρίου για το «Just the 2 of us» και η «Φωλιά του Κου Κου» έστησε καρτέρι στην Έφη Σαρρή έξω από το σπίτι της για να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις της απέναντι στην κριτική επιτροπή και, κυρίως, προς την Δέσποινα Βανδή, η οποία από πέρυσι άρχισε να σχολιάζει, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, και τους coaches. «Πως θα σου φανεί να σε κρίνει η Δέσποινα Βανδή που έκανε τα πρώτα της βήματα όταν εσύ ήσουν ήδη πρώτο όνομα;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής την τραγουδίστρια, αφού πρώτα της έκανε δώρο ένα μαξιλάρι με τυπωμένη τη μορφή του Κωνσταντίνου Βασάλου για να κοιμάται καλύτερα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αμερικανικές εκλογές 2024: Συχγχαίρω τον φίλο μου Ντόναλντ Τραμπ

Κασσελάκης: Ειρωνεία ότι 87 μικροί τραμπίσκοι κατηγορούν εμένα για τραμπισμό - Όσοι αποκλειστούν να είναι έξω από το συνέδριο

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Οι αντιδράσεις των ηγετών στην επανεκλογή Τραμπ - Ποιοι έσπευσαν να τον συγχαρούν πρώτοι

Τομ Μπρέιντι: Δεν βγαίνει ραντεβού και επικεντρώνεται στα παιδιά και τη δουλειά του, ενώ η Ζιζέλ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Ινδία: Ας εργαστούμε μαζί για να βελτιώσουμε την κατάσταση των λαών μας, λέει ο Μόντι για τη νίκη Τραμπ

Αμερικανικές εκλογές 2024: O Τραμπ πήρε λαϊκή ψήφο, swing states και Γερουσία - Η Χάρις υποχώρησε και σε παραδοσιακά κοινά