«Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει στο J2US, θα κάνει κακό στον εαυτό του»
10:30 - 16/10/2020
Στον Αρτ και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε η Έφη Σαρρή, η οποία αύριο ξεκινάει στο J2US. Η γνωστή […]
The post «Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει στο J2US, θα κάνει κακό στον εαυτό του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει στο J2US γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του»
«Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι κόουτς. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή». Στον Αρτ και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο «Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει στο J2US γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου δεύτερου κύκλου του J2US, η Έφη Σαρρή μίλησε στην κάμερα των “Κου-Κου” και τόνισε πως όποιος την κρίνει θα κάνει κακό στον εαυτό του. «Είπα το ναι στο J2US γιατί ήθελα να περάσω καλά, να κάνουμε λίγη πλάκα, να γελάσουμε. Τα χρήματα δεν μετράνε. Δεν κοιτάζω να κάνω περιουσίες για να τα αφήσω στα εγγόνια μου γιατί δεν έχω.Δεν θα κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή, θα κρίνει τον συμπαίκτη μου. Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι κόουτς. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή»! Πηγή: TVNEA.COM
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει ε
Διαβάστε το στο spoilers