Γιάννα Τερζή: «Δεν έφτασα εκεί που ήθελα στην Αμερική, κουράστηκα να κυνηγώ το όνειρο»
01:54 - 16/10/2020
Στο The2Night Show ήταν καλεσμένη η Γιάννα Τερζή η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τα χρόνια που έζησε στην […]
The post Γιάννα Τερζή: «Δεν έφτασα εκεί που ήθελα στην Αμερική, κουράστηκα να κυνηγώ το όνειρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννα Τερζή: Κουράστηκα να κυνηγώ το όνειρο
Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη γνωριμία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη...
The post Γιάννα Τερζή: Κουράστηκα να κυνηγώ το όνειρο appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννα Τερζή: «Κουράστηκα να κυνηγάω το όνειρο»
Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και την πορεία της
Διαβάστε το στο vita.grΓ.Τερζή: «Επέστρεψα από την Αμερική επειδή κουράστηκα να κυνηγάω το όνειρό μου»
Η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εμπειρία της στην Αμερική, ενώ σχολίασε τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο.
Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι.
Διαβάστε το στο pronews.gr