Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι
00:00 - 16/10/2020
Ο πρωταθλητής του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι,γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό . H ανάρτηση του Ρόσι για την ασθένεια «Δυστυχώς, σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσε τον γιατρό μου, ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κοροναϊό ήταν αρνητικό, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Θετική στον κορονοϊό μαία στο ΠΑΓΝΗ
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές του ΠΑΓΝΗ καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊκό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMoto GP: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρόσι (photos)
Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, διαγνώστηκε…
Διαβάστε το στο onsports.grΘετικοί στον κορωνοϊό αστυνομικοί στο Αγρίνιο
Lamianow.gr
Θετικοί στον κορωνοϊό αστυνομικοί στο Αγρίνιο
Από τον ιό του κορωνοϊού προσβλήθηκαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο με συνέπεια το Αστυνομικό Τμήμα να κλείσει. Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός αυτών έχει φτάσει στους 6, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το Αστυνομικό Τμήμα από την Παρασκευή (16/10) θα είναι κλειστό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διεύθυνση […]
Θετικοί στον κορωνοϊό αστυνομικοί στο Αγρίνιο
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΘετική στον κορονοϊό η Πελεγκρίνι
Ο κορονοϊός, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις ούτε στους αθλητές παγκόσμιας κλάσης. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Βαλεντίνο Ρόσι, η…
Διαβάστε το στο politik.grΘετική στον κορονοϊό η Πελεγκρίνι
Ο κορονοϊός, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις ούτε στους αθλητές παγκόσμιας κλάσης.
Διαβάστε το στο analitis.grΘετική στον κορονοϊό η Φεντερίκα Πελεγκρίνι
Η Ιταλίδα Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Φεντερίκα Πελεγκρίνι περιγράφει: «Σταμάτησα την προπόνηση επειδή ένιωσα πόνο και στο δρόμο για το σπίτι μου ήρθε πονόλαιμος. Έκανα το τεστ και ήταν θετικό στον κορονοϊό».
Διαβάστε το στο fosonline.grΘετικός στον κορονοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ
Υπενθυμίζεται ότι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορoνοϊό πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
The post Θετικός στον κορονοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ appeared first on Instyle GR.
Διαβάστε το στο instyle.grΘετική στον κορωνοϊό η Πελεγκρίνι
Ο κορωνοϊός, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει διακρίσεις ούτε στους αθλητές παγκόσμιας κλάσης.
Διαβάστε το στο to10.grΘετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Μπούργος
Θετικός σε τεστ που έκανε για τον Covid-19 βγήκε ο πρωταθλητής του Basketball Champions League με τη Μπούργος, Τζόρνταν Σακό.
Διαβάστε το στο to10.gr