Θετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι! (pic)
20:15 - 15/10/2020
Ο θρυλικός Ιταλός μοτοσικλετιστής, Βαλεντίνο Ρόσι, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω socila media. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, γνωστός και ως “γιατρός” στο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι! (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
MotoGP: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρόσι
Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, διαγνώστηκε θετικός στον...
Διαβάστε το στο ZouglaΘετικός στον κοροναϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανακοίνωσε μέσω των social media ότι είναι θετικός στον κοροναϊό
Διαβάστε το στο in.grΘετικός στον κοροναϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανακοίνωσε μέσω των social media ότι είναι θετικός στον κοροναϊό
Διαβάστε το στο tanea.grMoto GP: Θετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι
Ο 41χρονος αθλητής του Moto GP ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19.
Διαβάστε το στο documentonews.grΘετικός στον κορονοϊό ο Ρόσι
Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο Aragon MotoGP του Σαββατοκύριακου, όπως αποκάλυψε σήμερα (15/10) ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha.
Διαβάστε το στο analitis.grΘετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι - Αρνητικό το γρήγορο τεστ, αλλά θετικό το δεύτερο (pics)
Ο θρύλος του MOTO GP Βαλεντίνο Ρόσι είχε συμπτώματα και ανιχνεύτηκε θετικός στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο fosonline.grΘετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι
Ο πρωταθλητής του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι,γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό . H ανάρτηση του Ρόσι για την ασθένεια «Δυστυχώς, σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσε τον γιατρό μου, ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κοροναϊό ήταν αρνητικό, […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr