Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Στην Κινέτα μένω στο καμένο σπίτι μου»

19:39 - 15/10/2020

Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το σπίτι […] The post Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Στην Κινέτα μένω στο καμένο σπίτι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: Στην Κινέτα μένω στο καμένο σπίτι μου

Χάθηκαν όλα τα κειμήλιά μου, όλο μου το σπίτι, τα πάντα. Όπου πήγαινα, όπου ταξίδευα, έφερνα και κάτι ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το σπίτι της στην Κινέτα που

Διαβάστε το στο madata.gr

Ζωζώ: Στην Κινέτα μένω στο καμένο σπίτι μου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και  μίλησε και για το σπίτι της στην Κινέτα που κάηκε με τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι  Έχασες πολλά σημαντικά πράγματα ζωής… Χάθηκαν όλα τα κειμήλιά μου, όλο μου το σπίτι, τα πάντα. Όπου πήγαινα, όπου ταξίδευα, έφερνα και κάτι…Χάθηκαν φωτογραφίες, υλικό από παιδάκι, άλμπουμ ολόκληρα… Χάθηκαν του Σαρίδη τα έπιπλα, που ήταν εκπληκτικά όλα, μου είχε κάνει ένα σπίτι παλάτι… Δεν το λέω να παινευτώ ότι ήταν ο Σαρίδης… Ήταν γιατί τον αγαπούσα, γιατί το κάθε κομμάτι που μου έκανε, ήταν αυτό που ήθελα εγώ. Είχα ένα τραπέζι που ανέβαινε και κατέβαινε με μία βίδα, που το ανέβαζα κι άνοιγαν δύο πτερύγια και έτρωγαν 12 άτομα, όταν το έκλεινα, ήταν στο σαλόνι

Διαβάστε το στο spoilers

Ζωζώ: «Στην Κινέτα μένω στο καμένο σπίτι μου»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»