Δίκη Χρυσής Αυγής – Πατέρας Μπαρμπαρούση: Αν ο γιος μου πάει φυλακή εγώ είμαι τελειωμένος
14:42 - 15/10/2020
Δίκη Χρυσής Αυγής: Να πείσει τους δικαστές να χορηγήσουν αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του γιού του επιχείρησε πριν από λίγο ο πατέρας του καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για “ένταξη σε εγκληματική οργάνωση” Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο Ηλίας Μπαρμπαρούσης προσήλθε στο δικαστήριο υποβασταζόμενος από τον ίδιο του το γιο φορώντας μαύρα γυαλιά και έχοντας μπαστούνι, καθώς […]
The post Δίκη Χρυσής Αυγής – Πατέρας Μπαρμπαρούση: Αν ο γιος μου πάει φυλακή εγώ είμαι τελειωμένος appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατέρας Μπαρμπαρούση: Αν μπει φυλακή είμαι τελειωμένος- Μένει με εμένα και την μητέρα του
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας, κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.
The post Πατέρας Μπαρμπαρούση: Αν μπει φυλακή είμαι τελειωμένος- Μένει με εμένα και την μητέρα του appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔίκη Χρυσής Αυγής: Κατέθεσε ο πατέρας του Μπαρμπαρούση - «Εάν μπει φυλακή, είμαι τελειωμένος»
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας Μπαρμπαρούσης, κατέθεσε στο δικαστήριο προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.
Διαβάστε το στο Cnn.gr