Σκάνδαλο «χρυσές βίζες» στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης
11:25 - 15/10/2020
Την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι διατηρεί ακέραιη την πεποίθηση ότι «με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο»
Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Συλλούρης
Την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης...
Διαβάστε το στο ZouglaΚύπρος : Διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο "χρυσά" διαβατήρια- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Συλλούρης
"Δεν έχω διαπράξει οτιδήποτε νομικά μεμπτό" δήλωσε ο Δ. Συλλούρης για το σκάνδαλο με τα "χρυσά" διαβατήρια.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚύπρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Συλλούρης
«Σε προηγούμενη δήλωση μου είχα αναφέρει ότι δεν θα υπέβαλλα παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγονται από την Πολιτεία. Είχα επίσης σημειώσει, ότι έχω ήδη λάβει τις αποφάσεις μου για το τι θα πράξω μετά την ολοκλήρωση των ερευνών», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Συλλούρης.
Το άρθρο Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Συλλούρης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΣκάνδαλο με «χρυσά διαβατήρια» στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Lamianow.gr
Σκάνδαλο με «χρυσά διαβατήρια» στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Πολιτικός σεισμός από το μέγα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης Την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Κυπριακής Βουλής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι διατηρεί ακέραιη την πεποίθηση ότι «με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο», αλλά ότι με την παραίτησή του αφαιρείται […]
Σκάνδαλο με «χρυσά διαβατήρια» στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΚύπρος: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Συλλούρης
Κύπρος: Την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι διατηρεί ακέραιη την πεποίθηση ότι… «με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο», αλλά ότι με την παραίτησή του αφαιρείται από κάποιους το πρόσχημα ότι η παρουσία μου στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής παρεμποδίζει […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΚύπρος - Σκάνδαλο «χρυσά διαβατήρια»: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής
Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Συλλούρης, μετά τις αποκαλύψεις του Al Jazeera για τα "χρυσά διαβατήρια". Τι δηλώνει στην ανακοίνωσή του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚύπρος «χρυσά διαβατήρια»: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Κύπρος «χρυσά διαβατήρια»: Την παραίτησή του από το αξίωμα του πρόεδρου της Κυπριακής Βουλής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τα «χρυσά διαβατήρια».
Διαβάστε το στο pagenews.grΚύπρος: Το σκάνδαλο με τις «χρυσές βίζες» έφερε παραίτηση και του προέδρου της Βουλής
Συνεχίζονται οι ισχυροί τριγμοί στο κυπριακό πολιτικό σύστημα μετά τις αποκαλύψεις σκανδάλου με τις «χρυσές βίζες» στη χώρα από το δίκτυο Al Jazeera. Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Διαβάστε το στο efsyn.grΣκάνδαλο με «χρυσά διαβατήρια» στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Πολιτικός σεισμός από το μέγα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης ΣυλλούρηςTην παραίτησή του υπέβαλε ο Κύπριος πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, υπό το βάρος των καταιγιστικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών. Τις τελευταίες μέρες, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο απο το Al Jazeera, λαός και κόμματα ζητούσαν την παραίτηση του. Η σοβαρή πολιτική κρίση στην Κύπρο ξέσπασε με αφορμή έρευνα του Al Jazeera για το πρόγραμμα των «χρυσών διαβατηρίων». Οι υποψίες και οι φήμες για κυκλώματα που κατάφερναν να εξασφαλίζουν διαβατήρια σε εγκληματίες και απατεώνες από διάφορες χώρες, έχουν καταστεί πλέον βεβαιότητα. Ωστόσο ουδείς […]
Διαβάστε το στο dete.grΚαταιγιστικές εξελίξεις στην Κύπρο – Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Συλλούρης
Αυτοί θα προεδρεύουν της Δημοκρατίας και της Βουλής Ραγδαίες οι εξελίξεις στη «σκιά» των αποκαλύψεων του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera για εμπλοκή του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη στο κυπριακό πρόγραμμα επενδύσεων. Πριν από λίγο ανακοίνωσε την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου της Βουλής ο Δημήτρης Συλλούρης, σημειώνοντας ότι διατηρεί […]
Διαβάστε το στο otavoice.grΚύπρος «χρυσά διαβατήρια»: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής
Κύπρος «χρυσά διαβατήρια»: Την παραίτησή του από το αξίωμα του πρόεδρου της Κυπριακής Βουλής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τα «χρυσά διαβατήρια».
Διαβάστε το στο