Ν.Τραμπ: «Ακόμα και στις καλύτερες ημέρες του ο Μπάιντεν δεν ήταν έξυπνος»

07:49 - 15/10/2020

«Το να είμαι μπροστά μόνο έξι μονάδες, αυτό με ανησυχεί λίγο, θα είμαι ειλικρινής. Γιατί κανείς δεν έκανε ό,τι έκανα εγώ για την Αϊόβα» είπε στους υποστηρικτές του επικαλούμενος δημοσκόπηση της Focus που τον έδειχνε να είναι μπροστά από τον Τζο Μπάιντεν (50%-44%). Ο Τραμπ έβφαλε την γραβάτα του  λόγω του ισχυρού αέρα που επικρατούσε στην Αϊόβα. «Να τη βγάλω ή όχι; Τι πιστεύετε;» ρώτησε ο Τραμπ τους οπαδούς του αφού έβαλε πρώτα το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο με το σλογκαν MAGA (Make America Great Again) της καμπάνιας του. «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. Νιώθω ωραία. Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλύτερα» είπε ο Τραμπ. Παράλληλα ο Τραμπ επιτέθηκε στον Τζο Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις