Μελάνια Τραμπ: Με κορωνοϊό και ο 14χρονος γιος μου

00:22 - 15/10/2020

ΚΟΣΜΟΣ  Η Μελάνια Τραμπ γνωστοποίησε ότι μετά την ίδια και τον σύζυγό της Ντόναλντ, θετικός στον νέο κορωνοϊό εντοπίστηκε και ο μικρός γιος της Μπάρον. «Ήταν πριν από δύο εβδομάδες όταν εγώ και ο σύζυγός μου λάβαμε τα ίδια νέα. Ότι ήμασταν θετικοί στον κορωνοϊό. Φυσιολογικά το μυαλό μου πήγε αμέσως στον μικρότερο γιο μας, Μπάρον. Τότε, το τεστ βγήκε αρνητικό. Αμέσως όμως σκέφτηκα το αύριο. Τώρα δεν κόλλησε. Αύριο όμως; Ή την επόμενη ημέρα; Οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν όταν το τεστ βγήκε θετικό. Ήμασταν τυχεροί διότι ήταν δυνατός νέος και δεν είχε συμπτώματα», τόνισε η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ. Μελάνια ΤραμπΗΠΑΜπάρονπανδημίαHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο 14χρονος γιος του Ντόναλντ Τραμπ

Ο 14χρονος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό.Ωστόσο δεν εμφάνισε συμπτώματα της νόσου Covid-19,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ

Lamianow.gr Θετικός στον κορωνοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ «Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», τόνισε η Μελάνια Τραμπ σε ανακοίνωσή της. Ο 14χρονος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, αλλά δεν εμφάνισε συμπτώματα της νόσου Covid-19, αφού και οι δύο του γονείς μολύνθηκαν από τον ιό, δήλωσε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. […] Θετικός στον κορωνοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο 14χρονος γιος του Τραμπ

Θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ο 14χρονος γιος των Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, Μπάρον, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει συμπτώματα, όπως αποκάλυψε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την κ. Τραμπ, ο Μπάρον πλέον δεν νοσεί από κορωνοϊό. «Ευτυχώς, είναι δυνατός έφηβος και δεν παρουσίασε συμπτώματα», δήλωσε η Μελάνια Τραμπ. Όπως είπε, το τελευταίο […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)