Σ.Κοντονής: «Κάποιοι έχουν το θράσος να προβάλλουν άθλιους χαρακτηρισμούς εις βάρος μου»

12:35 - 13/10/2020

Σε μια ανακοίνωση προέβη ο πρώην υπουργός και βουλευτής κ. Σταύρος Κοντονής. «Αναγκάζομαι να επανέλθω σήμερα για το ζήτημα της ψήφισης του ΠΚ γιατί αυτή την εβδομάδα βρισκόμαστε μπροστά σε νέα ψευδολογία. Αμέσως μετά την διαγραφή μου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιες τοποθετήσεις τους με εγκαλούσαν, ότι δήθεν τοποθετούμαι σήμερα αρνητικά για το νέο Ποινικό Κώδικα, ενώ τον είχα υπερψηφίσει κατά την συνεδρίαση της Βουλής. Η επιχειρηματολογία αυτή έπεσε στο κενό, όχι μόνο γιατί με την ομιλία μου χωρίς περιστροφές πρότεινα να αναβληθεί η έναρξη ισχύος του νέου κώδικα, με σκοπό να γίνουν στο μεσοδιάστημα οι αναγκαίες διορθώσεις, αλλά κυρίως γιατί μετά το πέρας της συζήτησης δεν πραγματοποιήθηκε ονομαστι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις