Γκιστ : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με εκτίμησαν για το πάθος μου»

09:09 - 13/10/2020

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι οπαδοί του τριφυλλιού τον αποδέχτηκαν και τον εκτίμησαν για το πάθος του.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν γίνεται το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν

Με ανακοίνωσή της η Euroleague γνωστοποίησε πως δεν θα γίνει τελικά το ματς Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός καθώς η γαλλική ομάδα δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι.

Διαβάστε το στο in.gr

Δεν γίνεται το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν

Με ανακοίνωσή της η Euroleague γνωστοποίησε πως δεν θα γίνει τελικά το ματς Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός καθώς η γαλλική ομάδα δεν είχε οκτώ παίκτες για το παιχνίδι.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γκιστ: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με αποδέχτηκαν και με εκτίμησαν για το πάθος μου»

Ο Τζέιμς Γκιστ φιλοξενήθηκε σε podcast και μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τα καλύτερα λόγια. Continue reading Γκιστ: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με αποδέχτηκαν και με εκτίμησαν για το πάθος μου» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Γκιστ: «Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το σπίτι μου»

Γκιστ: «Η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το σπίτι μου» 13/10/2020 Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την Ελλάδα, τονίζοντας πως νιώθει τη χώρα μας σαν το σπίτι του. Ο Αμερικανός μίλησε και για τους φιλάθλους του τριφυλλιού, επισημαίνοντας πως εκτίμησαν το πάθος του. «Ήρθα με ανταλλαγή, σε μία ομάδα που ήταν έτοιμη. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Ήταν ήδη εκεί ο Στεφάν (Λάσμε), είχαν τον Διαμαντίδη, που ήταν ο… Θεός για τον σύλλογο. Στην αρχή νόμιζα πως θα είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, αλλά η κατάσταση άλλαξε. Οι φίλαθλοι εκτίμησαν το πάθος μου στο παρκέ και το γεγονός πως πάλευα για κάθε φάση. Με αποδέχτηκαν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)