Μίνα Αρναούτη: Ο Παντελής έκανε ένα λάθος, το οποίο το πληρώνω χρόνια τώρα

00:00 - 13/10/2020

Για τη ζωή της τα χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα μίλησε η Μίνα Αρναούτη Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή, η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, αναφέρθηκε στη ζωή της τώρα, με τα συνεχόμενα χειρουργεία. «Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρναούτη: “Ο Παντελής έκανε ένα λάθος που το πληρώνω χρόνια τώρα”

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για το πως είναι η ζωή της μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. «Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Όταν έχω φάει τέτοια διαπόμπευση, ουσιαστικά λίγο πολύ αυτό μου το χαλάει. Οικονομικά με συντηρούν η μητέρα μου και ο σύντροφος της μητέρας μου. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πιάσω δουλειά, είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμα λίγο σε καλύτερο βαθμό» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πληρώνει χρόνια το λάθος του Παντελή. «Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα. Ήταν θαύμα που έ

Διαβάστε το στο spoilers

Μίνα Αρναούτη: «Το λάθος που έκανε ο Παντελής, το πληρώνω χρόνια τώρα»

Μίνα Αρναούτη: Για τη ζωή της μετά το τραγικό ατύχημα μιλάει η νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αρναούτη: "Ο Παντελής έκανε ένα λάθος που το πληρώνω χρόνια τώρα"

Η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για το πως είναι η ζωή της μετά τον θάνατο...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μίνα Αρναούτη: "Ο Παντελής έκανε ένα λάθος που το πληρώνω χρόνια τώρα" (video)

"Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελής έκανε ένα λάθος και το πληρώνω χρόνια τώρα»

Μίνα Αρναούτη: «Ο Παντελής έκανε ένα λάθος και το πληρώνω χρόνια τώρα» Για τον Παντελή Παντελίδη και το πώς είναι η ζωή της τώρα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Μίνα Αρναούτη. «Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Μίνα Αρναούτη: «Το λάθος που έκανε ο Παντελής, το πληρώνω χρόνια τώρα»

Μίνα Αρναούτη: Για τη ζωή της μετά το τραγικό ατύχημα μιλάει η νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topnews.gr

Αποσύρεται οριστικά από το θέατρο ο Παύλος Χαϊκάλης

Viral η ταμπέλα καφενείου στα Τρίκαλα για τους ανεμβολίαστους [βίντεο]

Airbus προσγειώθηκε στους πάγους της Ανταρκτικής για πρώτη φορά

Πλεύρης: Δεν θα υπάρξει lockdown με το 73% των ενηλίκων εμβολιασμένο

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για τους βρεγμένους δρόμους φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γκριεζμάν [φωτο]

Γώγος: Στη φαρέτρα μας και το lockdown