Μπέτυ Μαγγίρα: «Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»

15:30 - 13/11/2019

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Μαγγίρα στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Η […] The post Μπέτυ Μαγγίρα: «Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέτυ Μαγγίρα: «Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία» (βίντεο)

«Οι σχέσεις δεν θέλουν ανανέωση αλλά συντήρηση»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μπέττυ Μαγγίρα: «Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία τους»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από την πασίγνωστη παρουσιάστρια και ηθοποιό.

Διαβάστε το στο in.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία τους»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από την πασίγνωστη παρουσιάστρια και ηθοποιό.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μπέτυ Μαγγίρα: Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία (VIDEO)

Για όλους και για όλα μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Η ηθοποιός άνοιξε το τηλεοπτικό της σπίτι και μίλησε για τη συμμετοχή στη σειρά «Σπίτι είναι», τον ρόλο της μητέρας αλλά και για τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη. «Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. Λες πως δεν έχεις χρόνο για σένα. καθόλου. Η γυναίκα είναι πολυπράγμων ον και είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσουν οι άνδρες» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια του Alpha. «Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερωμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Ν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει: Mου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία στο instagram

H Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. The post Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκαλύπτει: Mου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία στο instagram appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

«Στα social media μου στέλνουν φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία»!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Μαγγίρα στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Η ηθοποιός άνοιξε το τηλεοπτικό της σπίτι και μίλησε για τη συμμετοχή στη σειρά «Σπίτι είναι», τον ρόλο της μητέρας αλλά και για τον σύζυγο της Δημήτρη Μάζη. «Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε