Αιμορροΐδες: Θεραπεία στο σπίτι με ένα μόνο συστατικό

09:07 - 13/10/2019

Σας παρουσιάζουμε μια θεραπεία για τις αιμορροΐδες που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Με ένα μόνο συστατικό, θα σας βοηθήσει μέσα σε 24 ώρες. Οι ειδικοί εξηγούν ότι όταν εφαρμόζουν μηλόξυδο στις αιμορροΐδες, απορροφάται ακριβώς όπως όταν πίνετε κάποια χάπια. Είναι σημαντικό ότι αυτή η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες. Μπορεί να χρσιμοποιηθεί ακόμα και όταν οι αιμορροΐδες αιμορραγούν, καθώς είναι σε θέση να σταματήσει την αιμορραγία. Χρειάζεται να εμποτίσετε ένα κομμάτι βαμβάκι στο μηλόξυδο (μπορείτε να το αραιώσετε, αν είναι απαραίτητο) και να το εφαρμόσετε στις εξωτερικές αιμορροΐδες και να το κρατήσετε για μισή ώρα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πύργος: Χάλασε το περίπτερο για ένα αναψυκτικό...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 36χρονος Έλληνας, διότι προχθές το απόγευμα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (100) ευρώ, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους και δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πύργος: Χάλασε το περίπτερο για ένα αναψυκτικό...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 36χρονος Έλληνας, διότι προχθές το απόγευμα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (100) ευρώ, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους και δεν ολοκλήρωσε την πράξη του. Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ο 36χρονος, χθες τα ξημερώματα στον Πύργο, προκάλεσε φθορές ύψους (500) ευρώ σε περίπτερο και αφαίρεσε ένα αναψυκτικό.

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις