Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο – Ήρθα κοντά στο Θεό, με ένα δικό μου τρόπο
08:35 - 10/10/2020
Στο «7 Μέρες Tv» και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος μίλησε για τον λόγο που κάνει ψυχοθεραπεία αλλά και πόσο άλλαξε την ζωή του η περιπέτεια με την υγεία του. Πώς αντιδράς όταν ζεις σε περιβάλλον έντασης; Οι εντάσεις δε μου είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Έρχομαι σε πολύ μεγάλη αμηχανία. Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Ακόμα είμαι σε περίοδο που κάνω ψυχοθεραπεία. Δεν σταματά ποτέ. Σε τι σε βοήθησε; Μονίμως ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει στο ότι πλέον έχω σταματήσει να αντιδρώ αντανακλαστικά. Παίρνω περισσότερο χρόνο, προτού αντιδράσω σε οτιδήποτε, είτε αυτό είναι ένα θετικό είτε ένα αρνητικό συναίσθημα. Όχι να το κρίνω ή να
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: «Η διαδικασία του καρκίνου με έφερε κοντά στον Θεό»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων μίλησε την πνευματική σχέση του με τον Θεό, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του......
Διαβάστε το στο ZouglaΑντίνοος Αλμπάνης: «Η διαδικασία του καρκίνου με έφερε κοντά στον Θεό»
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων μίλησε την πνευματική σχέση του με τον Θεό, μετά τη σοβαρή περιπέτεια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντίνοος Αλμπάνης: Ήρθα κοντά στον Θεό γιατί είχα ανάγκη την ελπίδα
Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων μίλησε την πνευματική σχέση του με τον Θεό, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του.
Το άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Ήρθα κοντά στον Θεό γιατί είχα ανάγκη την ελπίδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr