Ο Άκης Πετρετζίκης δεν μασά τα λόγια του – «Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου»

10:15 - 09/10/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης στο Happy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοφιλής […] The post Ο Άκης Πετρετζίκης δεν μασά τα λόγια του – «Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία του

«Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άκης Πετρετζίκης: Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία μου και δεν ντρέπομαι να το πω

Το άδοξο τέλος, η πρόσκληση από το BBC και η αποτυχία που τελικά βγήκε σε καλό στον Άκη Πετρετζίκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άκης Πετρετζίκης: Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άκης Πετρετζίκης στο Happy Day και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην επιστροφή της εβδομαδιαίας του εκπομπής όσο και στην… μεγαλύτερη τηλεοπτική του αμηχανία! Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την λογική πάντα πως είτε κάνω καλά είτε δεν το κάνω καθόλου. Δεν γίνεται οτιδήποτε φτιάχνεις να είναι επιτυχημένο. Πίσω από την επιτυχία κρύβονται πάρα πολλές αποτυχίες». «Όταν κάτι δεν πάει καλά εκ των πραγμάτων στεναχωριέμαι. Η αποτυχία είναι κάτι που σε κάνει καλύτερο, δυνατότερο και πρέπει οπωσδήποτε να την αντιμετωπίσεις» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια. «Η επιτυχία εί

Διαβάστε το στο spoilers

Πετρετζίκης: «Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου»

Κάνει τον απολογισμό του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Άκης Πετρετζίκης: "Ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία μου" (video)

"Το καρπώθηκα εγώ και δικαίως από τη στιγμή που βγαίνω μπροστά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»